camera

RISCO Group presenteert VUpoint, een nieuwe oplossing voor het verifieren van alarmmeldingen. VUpoint integreert IP-camera’s naadloos in de professionele beveiligingssystemen van Electronics-Line / Risco en heeft een aantal handige functies voor extra beveiliging zoals het monitoren van live videobeelden.Beeld mobielVUpoint Solutions_540x510

Open deze link voor meer informatie over VU-point.

http://www.riscogroup.com/netherlands/file/vupoint

Xyclop; een Plug & Play systeem met een prijs die nog scherper is dan het Full HD beeld! Ideaal dus voor woonhuizen, winkels en kleine ondernemingen. In juni 2014 geïntroduceerd en intussen heeft Xyclop een ongekende groei meegemaakt. Mede dankzij de bijna 100% tevredenheid (99,6% om precies te zijn) zien we nog steeds iedere maand Xyclop verder doorstijgen.

Perfect Full HD beeld in alle omstandigheden

Dankzij de megapixel beeldkwaliteit van de camera’s kunt u meer details bekijken. Verbeterde kwaliteit in detail biedt vele voordelen voor verschillende doeleinden.

XC-MD-24F-EIR XC-MD-32F-IR

U kunt bij ons terecht voor alle soorten camerasystemen die er op de markt zijn. Om te inventariseren welk camerasysteem het beste bij uw wensen past kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.

Promotie aanbieding!

huisbeveiliging-alarmsysteem

Unieke aanbieding! NCP gekeurd draadloos beveiligingssysteem, compleet basispakket voor de beveiliging van uw woonhuis of bedrijf (MKB) installatie door een gediplomeerde monteur (MBV). Inclusief 1 jaar gratis aansluiting op een PAC meldkamer! Bel 085-1052018 en vraag naar M. van Eijndt

Cameraproducten

Dahua

Hikvision

Sony

Mobotix

Copyright ©

 

 

c0046b20-2d6c-4bf4-bc5c-84930a820e7b

30150135

Rookmelder

medisch

VUpoint Solutions_540x510