Over ons

img_1

 

De Nederlandse Huisbeveiliging B.V. en NHB Beveiliging zijn ondernemingen met een veelzijdig aanbod op het gebied van veiligheid die gericht zijn op het verbeteren van de veiligheid van particulieren en bedrijven.
Als toonaangevende onderneming op het gebied van inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangsbeveiliging integreren de Nederlandse Huisbeveiliging en NHB Beveiliging verschillende technologieën in op de mens en zijn omgeving en bieden gerichte oplossingen.De Nederlandse Huisbeveiliging en NHB Beveiliging zijn gespecialiseerd in het beveiligen van Woonhuizen en het MKB. De Nederlandse Huisbeveiliging en NHB Beveiliging werken alleen met NCP gekeurde systemen eventueel aangesloten op de meldkamer van onze partners. Ons succes hebben wij te danken aan het feit dat wij een professioneel alarmsysteem zeer laagdrempelig aanbieden voor zowel de particuliere klant alsook voor de ondernemer. De Nederlandse huisbeveiliging en NHB Beveiliging werken uitsluitend met adviseurs uit uw eigen woonplaats of regio, zodat wij optimaal gebruik kunnen maken van mond tot mond reclame en u een goede service kunnen verlenen.

Jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche op het gebied van ontwerpen, adviseren en het installeren van systemen geeft ons de mogelijkheid u op maat te adviseren.

Veiligheid is in onze maatschappij een groot goed, waar we zuinig op moeten zijn. Inbraak leidt jaarlijks tot vele miljarden euro’s aan schade en is voor velen ook een traumatische ervaring. Daarom treffen huiseigenaren, bedrijven én de overheid veel maatregelen om zich te beschermen tegen inbraak. Veiligheid kun je verhogen door technische maatregelen te treffen zoals goed hang- en sluitwerk en/of inbraak- en alarmapparatuur. Maar ook door veiligheid zelf te organiseren, zoals waardevolle spullen minder in het zicht laten liggen.

Copyright ©

Woonhuisbeveiliging

Uw huis optimaal beveiligd tegen
alle bedreigingen.

Bedrijfsbeveiliging

Uw huis optimaal beveiligd tegen
alle bedreigingen.

Promotie aanbieding!

huisbeveiliging-alarmsysteem

Unieke aanbieding! NCP gekeurd draadloos beveiligingssysteem, compleet basispakket voor de beveiliging van uw woonhuis of bedrijf (MKB) installatie door een gediplomeerde monteur (MBV). Inclusief 1 jaar gratis aansluiting op een PAC meldkamer! Bel 085-1052018 en vraag naar M. van Eijndt

Cameraproducten

Dahua

Hikvision

Sony

Mobotix

Copyright ©

 

 

c0046b20-2d6c-4bf4-bc5c-84930a820e7b

30150135

Rookmelder

medisch

VUpoint Solutions_540x510