Contact

Nederlandse Huisbeveiliging B.V.-NHB Beveiliging:

Wilhelmina Sangersstraat 13

5803AV Venray

T:085-1052018

M:info@nederlandsehuisbeveiliging.nl

Dependance Goudsbloemvallei ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden maandag t/m vrijdag van 8.30h t/m 17.00h te bereiken op T:085-1052018

In de weekenden zijn wij alleen voor spoedgevallen bereikbaar via de website. Laat op de startpagina ( Bel mij ) uw nummer achter en wij bellen uw z.s.m. terug. Of laat een bericht achter via het contactformulier op de website ook dan nemen wij z.s.m. contact met uw op.

F:www.facebook.com/nederlandse.huisbeveiliging

KvK-nummer 57843902
Deze inschrijving valt onder het beheer van Kamer van Koophandel Brabant

Copyright ©

 

Tevens kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier

Woonhuisbeveiliging

Uw huis optimaal beveiligd tegen
alle bedreigingen.

Bedrijfsbeveiliging

Uw huis optimaal beveiligd tegen
alle bedreigingen.

Promotie aanbieding!

huisbeveiliging-alarmsysteemUnieke aanbieding! NCP gekeurd draadloos beveiligingssysteem, compleet basispakket voor de beveiliging van uw woonhuis of bedrijf (MKB) installatie door een gediplomeerde monteur (MBV). Inclusief 1 jaar gratis aansluiting op een PAC meldkamer! Bel 085-1052018 en vraag naar M. van Eijndt

Waarom certificeren?

 

kiwa

Om de eindgebruiker te helpen, zijn regelingen gemaakt die de kwaliteitsstandaard aangeven. Kiwa NCP is een onafhankelijke certificatie-instelling die vaststelt of een bedrijf of een beveiligingssysteem voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Een Kiwa NCP Certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf of beveiligingssysteem. Met een erkenning kunnen bedrijven zich onderscheiden van niet gecertificeerde bedrijven. De Kiwa NCP erkende bedrijven worden dan door Kiwa NCP gecontroleerd op het voldoen aan de criteria die staan in de kwaliteitsregeling waarvoor zij erkend zijn. Met een Kiwa NCP erkenning geven gecertificeerde bedrijven aan dat zij voldoen aan een bepaald kwaliteitsniveau.

Cameraproducten

Dahua

Hikvision

Sony

Mobotix

Copyright ©

 

 

c0046b20-2d6c-4bf4-bc5c-84930a820e7b

30150135

Rookmelder

medisch

VUpoint Solutions_540x510